TJÄNSTER

Reklam & Marknadsföring

Mediaproduktion

Digital Signage

Våra produkter och tjänster är utvecklade med fokus på hållbarhet. WHYDOIT!?

 

REKLAM & MARKNADSFÖRING

Vi erbjuder smarta, moderna och kostnadseffektiva vis för ditt företag att synas och höras på. Och vi ser till att följa upp effekten tillsammans med er!


VI ÄR MED DIG HELA VÄGEN

Kampanjer, fortlöpande uppdateringar, annonser och val av rätt kanal för din målgrupp.
Sociala medier ökar ständigt i betydelse när det gäller marknadsföring och vi hjälper dig att synas på rätt sätt – i rätt kanal!

HUR SER DITT BEHOV UT?

Tillsammans med dig som kund så sätter vi en gemensam plan på hur dina budskap ska nå fram till målgruppen.
I vilka kanaler vill du synas och höras? Alla delar när det kommer till reklam och marknadsföring är viktiga och oftast har man kanske inte riktigt full koll själv på vilka verktyg man kan använda sig av för att lyckas med sin kampanj.

SOCIALA MEDIER

Idag är sociala medier en stor del av samhället och även din målgrupp, med små enkla medel kan man få en stor effekt genom att bara finnas till på internet.
Hur ska du locka kunderna till din fysiska butik?
Hur ska dina kunder få reda på dina kommande erbjudanden?
Tillsammans med dig så sätter vi upp en plan för hur, var och när dina inlägg ska visas upp.
Att exponeras på rätt sätt i dom sociala medierna är A & O – där vill vi vara din hjälpande hand för att lyckas.

ÄR INTERNET DET ENDA ALTERNATIVET?

Självklart inte, även om sociala medier är en stor del av att synas på så finns det även mer “analoga” alternativ.
Vi kan hjälpa dig med din radioreklam, ta fram en annons för tryck i tidning eller varför inte en affisch?
Allting handlar om att vi tillsammans måste hitta vad just din verksamhet vill nå ut med och se över dom olika möjligheterna för att just du ska få så mycket exponering som möjligt.

 

MEDIAPRODUKTION

Vi skapar iögonfallande budskap och mediaproduktioner för ditt företag med empati för de moderna kanaler som vi hjälper er att synas och höras på.

FILMPRODUKTION

En stor del av våran verksamhet är filmproduktion, där vi skapar filmmaterial som används för marknadsföring i sociala medier, företagspresentationer och dokumentering.

GRAFISK PRODUKTION

Det grafiska är väldigt genomgående i allt vi gör, vi tar fram grafiskt material till din digitala skärm, din webb, din film eller annonser för sociala medier. Vi kan även hjälpa dig med att ta fram en grafisk profil för ditt företag.

LJUDPRODUKTION

I våran lilla studio skapas det ljudproduktioner till både film och radio. Vi kan alltså hjälpa dig med din radioreklam, ljudprofilering eller ta fram en ljudproduktion som du vill använda i andra sammanhang. Under våra kundcase kan du hitta några av dom ljud vi gjort till våra kunder.

LIVESÄNDNINGAR

Att sända live på internet är väldigt populärt, du kan idag i princip leda ditt egna tvprogram genom en rad olika appar i din smarttelefon. Du kanske vill starta ett quiz och integrera med dina följare, livesända en sportmatch eller kanske en presskonferens? Vi finns med dig hela vägen med levande grafik under sändningen och ljud - självklart kan vi erbjuda flerkameraproduktioner som gör att du kan ta din sändning till nästa nivå.

DIGITAL SIGNAGE

 

Genom att kommunicera på digitala skärmar når man fler och djupare med sitt budskap. Man spar tid och kostnader för reklammaterial, ja helt enkelt ett modernt och miljömedvetet sätt att kommunicera på.

VARFÖR DIGITAL SKYLTNING?

Fördelarna med digitala skyltar jämfört med traditionella skyltar är att innehållet enkelt kan bytas ut och anpassas efter miljö och publik, att man kan visa animeringar och att bildskärmarna kan vara tryckkänsliga och fungera interaktivt. Genom att integrera till exempel kö-information från ett kösystem kan man öka den genomsnittliga tiden en kund tittar på reklamen.

1/4